Vásárlás menete


A vásárló menüpontok alapján böngészhet. A termékek kategóriarendszerbe sorolva találhatók meg. Az akciós termékek kategóriában az áruházban kapható összes akciós termék megtalálható. Az újdonságok menüpontban található az áruházban újonnan megjelent termékek listája. A termék listáról a részletes termék oldal a termék nevére klikkelve érhető el, itt tájékozódhat a megrendelni kívánt termék pontos adatairól, jellemzőiről, áráról., valamint további információkkal a termékismertető oldal szolgál.
A választott termék a kosár gomb megnyomásával helyezhető a kosárba, a gomb mellett a szükséges darabszám beállítható. A vásárló a kosár tartalmát a kosár menüpont alatt ellenőrizheti. Itt módosíthatja a mennyiséget, illetve törölheti az adott tételt. A kosár ürítése gomb segítségével lehetősége van a kosár tartalmának teljes törlésére is.
A vásárló a megrendelés gombra kattintva folytathatja a vásárlási folyamatot. Ezután lehetősége van regisztráció nélküli vásárlásra is. A vásárlás befejeztével a következő adatokat kell megadni: Név, cím, e-mailcím, telefonszám (nem kötelező, de ajánlott a kiszállítás megkönnyítésére). Ha a szállítási cím megegyezik a számlázási címmel, a „cím másolása” gombra klikkeléssel átmásolhatja.
Az adatok bevitele után a fizetés oldalra jut a vásárló, ahol választható a banki átutalás, vagy a Simple Pay rendszerén keresztül használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. Ebben az estben a bankkártya adatokat a Simple Pay rendszerén kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
A számla kiegyenlítése után megrendelése rögzítve lett, melyről egy visszaigazoló e-mailben értesítjük. A számlát E-számla formában szintén a megadott email címre küldjük.
A termékeink gyártási ideje 15-30 munkanap. A megrendelt termékeket legyártás után átadjuk a futárszolgálatnak, melyről önt értesítjük, valamint a nyomon követési lehetőségeket is továbbítjuk.
 
facebook Instagram E-mail
simplepay