Kiszállítás

A Szolgáltató a megrendelt árut szállítmányozó cég által házhoz szállíttatja a Vásárló költségére, jelen ÁSZF-ben leírt feltételekkel, melynek idejéről és díjszabásáról tájékoztatja a vásárlót.

A leadott megrendelések tartalmazzák a szállítási díjat, amely a visszaigazoló e-mailben is feltüntetésre kerül. Átvételkor az ügyfélnek nincs fizetési kötelezettsége.

Csomagjainkat az XXL Futárszolgálat és a GLS szállítja házhoz, kizárólag hétköznap, munkaidőben 8 és 17 óra között. Kérjük, olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban eléri önt futár. Sikertelen kézbesítés esetén futárunk értesítőt hagy a megadott címen és még egy alkalommal megkísérli a kézbesítést. Többszöri sikertelen kézbesítés után a termék visszakerül a Szolgáltatóhoz.

Kérjük a csomagot átvételkor a futár előtt szíveskedjen megvizsgálni, győződjön meg annak sértetlenségéről. Sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
 
Csomagjaink maximális súlya egyenként 40 kg, maximális hossza 2000 mm. A nagy méretű csomagokat, amelyeknek három különböző oldalbeli kiterjedése (hosszúság+szélesség+magasság) együttesen meghaladja a 3000 mm-t vagy a 40 kg-ot, az XXL Futárszolgálat szállítja házhoz. Az XXL Futárszolgálat ezekre a csomagokra egyedi árszabást alkalmaz és a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja.
Amennyiben a Szolgáltató a megrendelést nem tudja egy csomagban kiszállítani, úgy a felmerülő plusz költségekről a csomag feladása előtt egyeztet a Vásárlóval.

Az Ön megrendelése 15-30 munkanapon belül kiszállításra kerül. A kézbesítés a feladástól számított 1-3 munkanapon belül történik.

Megrendelése státuszáról elektronikus értesítést kap.

A kiszállítást végző cég megnevezése, adatai: GLS General Logistics Systems Hungary Kft. Székhely: 2351 Alsónémedi GLS Európa u. 2. Honlap: https://gls-group.eu/HU/hu/home
facebook Instagram E-mail
simplepay